Werk jij
met echte
zzp'er?

De Wet DBA stelt bepaalde eisen aan het inzetten van zzp’ers. Als je daar niet aan voldoet, kun je als opdrachtgever een hoge naheffing krijgen. Dat is jammer, want er zijn genoeg manieren om wettelijk correcte werkrelaties op te bouwen. Met onze risicoanalyse helpen wij je ontdekken of jouw werkrelaties in orde zijn.

De knikkerbak van ZZP-Roll

Onze risicoanalyse kun je zien als een verticale knikkerbak. Jij bent de knikker en begint bovenaan. Onderweg bepalen jouw antwoorden op onze vragen in welke richting je rolt. Heb je alle vragen doorlopen? Dan valt jouw knikker in één van drie bakjes en heb je een duidelijk antwoord. Je bent 100% zzp’er, je bent zzp’er maar kunt ondersteuning gebruiken of je werkt in een schijnconstructie. Wat het resultaat ook is, wij kunnen je helpen bij het zetten van de juiste vervolgstappen. Zo kun je zeker werken in de toekomst.

Drie knikkerbakjes

 

Backoffice: ZZP-Rolling


Misschien is het noodzakelijk, misschien vind je het gewoon prettig. Welke reden je ook hebt om met onze backoffice te werken, we geven je zekerheid en tijd om lekker met je vak bezig te zijn. Wij helpen je met de administratieve en juridische kant van het ondernemen. Onze modelovereenkomsten zijn goedgekeurd door de Belastingdienst en kunnen we volledig voor jou op maat maken. Dat betekent dat je altijd wettelijk goed zit en nooit meer offertes hoeft te maken. Ook de facturatie aan je opdrachtgevers regelen wij voor je. Jij geeft je uren door, wij doen de rest. Dat is fijn voor jou én voor je opdrachtgevers.

De voordelen voor jou als zzp’er
Je blijft zzp’er
Je werkt met een modelovereenkomst op maat
Je maakt nooit meer offertes
Je facturen zijn altijd in orde
Je voldoet aan de eisen van de wet
Je bent zeker zelfstandig