ZZP-Roll aanwezig bij ZZP-event in Tilburg

Eindelijk duidelijkheid vanuit Den Haag?
June 26, 2017
Nog geen oplossing voor Wet DBA
July 7, 2017

ZZP-Roll aanwezig bij ZZP-event in Tilburg

Maandag 3 juli was ZZP-Roll aanwezig op de ZZP-event in Tilburg. Een zeer geslaagde dag waarin we veel ondernemers uit hebben kunnen leggen wat wij voor ze kunnen betekenen.

Een eigen onderneming beginnen heeft natuurlijk veel voordelen. Zo kunt u op uw eigen manier werken en uw eigen agenda bepalen. Echter heeft ondernemen ook een minder leuke kant, zoals het in orde maken van uw administratie. Voor veel ondernemers is dit een hele opgave, want hoe zit het nu allemaal precies met het bijhouden van de administratie en het doen van belastingaangiftes?

ZZP-Roll neemt voor zelfstandige ondernemers de administratieve rompslomp uit handen. Hierbij kunt u denken aan het verzorgen van de opdrachtovereenkomst, facturatie en debiteurenbeheer. U hoeft zich dus nooit meer zorgen te maken over uw facturen die betaalt moeten worden. Door uw administratie uit handen te geven van ZZP-Roll heeft u altijd uw geld op tijd binnen, zonder dat u daar uw hoofd over hoeft te buigen.

Maak snel een afspraak met ZZP-Roll, en gebruik uw tijd weer voor het echte werk, zonder verdere zorgen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *